Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/forge/old.bioparadis.is/public/wp-content/themes/newscast/framework/classes/description_walker.php on line 43
Paris of the North / París Norðursins

Paris of the North / París Norðursins

Oct 01, 2014 Engin skoðun
  • Tegund og ár: Gamanmynd, drama, 2014.
  • Lengd: 98 mín
  • Land: Ísland
  • Texti: Enskur
  • Leikstjóri: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson
  • Aðalhlutverk: Helgi Björnsson, Nanna Kristín Magnúsdóttir, Björn Thors
  • Dagskrá: Sýnd frá 5. nóvember 2014

Paris of the North,the new film from Hafsteinn Gunnar Sigurdsson (Either Way), was selected for the main competition at the Karlovy Vary International Film Festival 2014 where it had its world premiere. The film is now screening in Bíó Paradís with English subtitles. Here you can buy tickets online

English: Seeking shelter from the trials and tribulations of city life, Hugi has built a quiet existence for himself in a tiny village in the middle of nowhere. Here, he passes his days jogging, attending AA meetings and taking Portuguese lessons online. But when Hugi’s estranged, boozy father shows up out of the blue, the precarious balance he has worked so hard to achieve is tested to the limit.

___________________________________________________________________________________________________________________

Efni: Hugi hefur fundið skjól frá flækjum lífsins í litlu, kyrrlátu þorpi úti á landi, sækir AA fundi, lærir portúgölsku og kann ágætlega við sig í fásinninu. Þegar hann fær símhringingu frá föður sínum sem boðar komu sína er hið einfalda líf skyndilega í uppnámi. Hér getur þú keypt miða

Ísland, Kvikmyndir, Væntanlegt í Bíó Paradís
Engin skoðun á “Paris of the North / París Norðursins”

Svara færslunni

You must be logged in to post a comment.